Weer op orde!

Zo, met hartelijke dank aan de makers van WordPress en de ontwerpers van het Regulus theme heb ik de boel na het vertalen van e.e.a. weer aardig op orde dacht ik zo. De layout en configuratie is dus voor elkaar. Nu de inhoud dus nog. Ik zou zeggen: Stay tuned! (Maar houd er wel rekening mee dat ik binnenkort eerst ff op vakantie ga!) 😀

[tags]Wordpress, Regulus, omkatten[/tags]

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Weer op orde!

 1. Steph Janssen schreef:

  Euh, je gaat toch niet op vakantie voor je je site een beetje af hebt ofzo he? Ik zal vanavond mijn link naar je site in ieder geval even updaten naar je nieuwe domein…

 2. Majel schreef:

  Kijk, via Technorati kom je nog eens ergens nietwaar? Zo spreek je elkaar nooit en zo kom je elkaar dan voor de 2e keer in een maand tegen. Goed plan, zal je link ook maar eens op de site gooien!

 3. Evert Jan schreef:

  @Steph:
  Och zo'n site is nooit af eigenlijk… En het is dat ik die vakantie al geboekt had… 😉

  @Majel:
  Klein wereldje he…

Geef een reactie