Accuutje leeg

Waren mijn eigen batterijtjes weer aardig opgeladen door de fijne vakantie, blijkt de accu van mijn auto leeg te zijn! :( Bijna niet voor te stellen, maar ik had er dan ook zo’n drie-en-halve week niet mee gereden! Twee weken vakantie en de afgelopen week getreind en gefietst.

Op zich zou dat geen probleem mogen zijn als je drie weken niet met je auto rijdt, maar dan moet je er wel aan denken om de opladers van je telefoon en je gps muis eruit te halen… 😉

Anyway, de ANWB gebeld en die beloofden zo snel mogelijk binnen het uur te komen. Een uur en 10 minuten dus! 😐 Maar goed, die beste man heeft zijn startkabeltjes aan mijn autootje gehangen en hij doet het weer! 😀 Meteen maar ff een dikke 30 km gereden om de accu weer wat op te laden. En toch maar even de opladers losgekoppeld nu…

Tsja, daar gaat je middagplanning…

[tags]auto, accu, ANWB, Wegenwacht, opladers[/tags]

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Accuutje leeg

 1. Steph schreef:

  Hehheh, dat schiet niet op inderdaad! :S

  Dat is dan toch een technisch mankement lijkt me?

 2. Evert Jan schreef:

  Kweenie…. als je 3 weken niet rijdt maar wel je opladers onder stroom laat zitten… Ik zie het wel of het weer voorkomt nu ik de opladers eruit heb (al zal dat 3 weken niet rijden niet vaak voorkomen denk ik).

 3. tono schreef:

  had je niet nog wat penlites over van je vakantie om een leuke backup-accu mee te bouwen? als ze er konijntjes mee kunnen laten drummen… moet die bolide van jou er ook iets op doen toch 😀

 4. Evert Jan schreef:

  Wat moet ik met penlites op mijn vakantie? Het is niet alsof ik ga camperen ofzo hoor… 😉

Geef een reactie