"Locate Link Browser"

Windows en andere Microsoft-meuk blijven me verbazen… Hoewel ik een voorliefde heb voor Unix en Linux (en varianten), gebruik ik op de desktop vaak met redelijk plezier Windows. Maar wat overkomt me vandaag?

Van het ene op het andere moment kreeg ik als ik in een mailtje in Outlook op een linkje klikte behalve het gewenste Firefox venster ook een dialoogvenster met de titel “Locate Link Browser”. Huh? M’n geliefde browser is al geopend, dus wat moet je nou? Enig Googlen leverde gelukkig een werkende fix op.

This problem occurs on a Microsoft Windows 2000-based computer that has a third-party browser that does not support Dynamic Data Exchange (DDE), such as Netscape Navigator and Mozilla.

Jaja, van de ene op de andere dag zeker… Wazig…

[tags]Microsoft, Windows, Mozilla, Firefox, Locate Link Browser, DDE[/tags]

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie