Abonneren en avatars deel zoveel

Jaja, ook vandaag weer lopen prutsen aan deze site. Vanaf nu kun je je abonneren op reakties op een bepaald bericht. Dit doe je door bij het schrijven van een reaktie het betreffende vakje aan te vinken. Volgens mij spreekt het verder voor zich, maar als er vragen over zijn, hoor ik dat graag! 😉

Verder ben ik wederom met de avatars bezig geweest. Dat zijn de plaatjes/foto’s die je naast de reakties ziet staan. De plugin die ik daar eerst voor gebruikte, produceerde onder Internet Exploder helaas nogal wat JavaScript errors. Gelukkig kwam ik na enig zoeken iets tegen wat voortborduurde op dezelfde code, de MyBlogLog Avatars (MBLA) plugin van de Deen Jan Olsen. Zelfs voorzien van een handige admin pagina, waardoor configureren een fluitje van een cent was. :)

Wil jij ook je plaatje of avatar naast je reakties? Meld je dan aan bij MyBlogLog (ben ik tot op heden zeer over te spreken) of bij Gravatar (lijkt er vooralsnog meestal uit te liggen).

[tags]abonneren, avatar, MBLA, plugin, wordpress, MyBlogLog, Gravatar[/tags]

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie