Spyker wederom eerste?

Lewis HamiltonNadat het Spyker Formule 1 team twee keer eerste is geworden (wat betreft uitvallen dan), heb ik mijn raceteam in de Fok Formule 1 manager toch maar drastisch aangepast. De “hardware” heb ik vervangen voor Super Aguri meuk, omdat die toch nog redelijk verrassend uit de hoek kunnen komen.

Als coureur heb ik toch Christijan Albers nog maar gehouden. Behalve dat ik ietwat vaderlandslievend blijk te zijn, kost hij gelukkig ook bijna nix… :) Mijn andere coureur was Jenson Button, omdat dat mijn favoriete coureur was. Helaas speelt hij vooralsnog weinig klaar. Met mijn eerste verdiende puntjes had ik echter genoeg centjes om Lewis Hamilton in mijn team te stoppen! Nu maar hopen dat hij geen “hype” is, zoals Nick Heidfeld van de week zei…

We zullen het zien. Straks de kwalificatie en morgen de race in Bahrein!

[tags]Formula 1, Spyker, Fok F1 manager, Super Aguri, Christijan Albers, Jenson Button, Lewis Hamilton, Nick Heidfeld, Bahrein[/tags]

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie