Amerikaans getinte dag

Vandaag was de dag Amerikaans getint. Samen met Jacco reed ik in een Amerikaanse auto naar het TT Circuit bij Assen. Daar hebben we uiteraard (onder andere) een hamburger gegeten en de dorst gelest met een Budweiser biertje. :) Wat was er te doen dan in Assen? Het was American Sunday!

[imgset:72157601545128166,thumbnail,true]

Veel Amerikaanse auto’s gezien, waaronder hele mooie klassiekers. Ook een aantal Amerikaanse politieauto’s en -motoren, met alle toeters en bellen. Er waren ook leuke demo’s en sprintraces te zien. Zie in het vervolg van deze post wat filmpjes.

Onderweg naar Assen op de A28 in Jacco’s Mustang:

Een klein stukje van de sprintrace:

En nog een stukje sprintrace:

Al met al een hele leuke dag. Zeker gezien het weer ook goed meewerkte!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie