Voor de statistieken

Via een bezoekje aan Tanjadebie.nl kwam ik terecht bij statistiekenboer Clicky. De overzichtjes zien er erg fris en overzichtelijk uit en omdat ik gek ben op bezoekersstatistiekjes, heb ik me dus ook maar aangemeld. Ik geloof dat ik Clicky iets overzichtelijker vind dan Google Analytics, maar de tijd zal het leren. Zoek je statistieken voor je weblog, kijk dan eens bij Clicky.

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Voor de statistieken

 1. Tanja schreef:

  Hoi Evert Jan, bedankt voor de link!

  Clicky vind ik ook overzichtelijker dan Analytics en zelf kijk ik niet meer zo heel veel in Analytics. Het enige nadeel is dat Clicky ongeveer een uurtje achterloopt. In de Spy zie je wel de actuele bezoekers, maar in de overzichten niet. Daar zijn ze mee bezig, hoelang het duurt weten ze niet. Het kan wel eens onhandig zijn.

  Reinvigorate is wel akelig actueel, maar helemaal niet overzichtelijk. Hun tool Snoop is geweldig, ALS het werkt… en dat doet het helaas niet altijd. Clicky blijft rulen wat dat aangaat :-)

 2. Evert Jan schreef:

  @Tanja:
  Ja het is wel even wennen dat Clicky wat achterloopt, maar zoals je al zegt kun je de boel onder het tabje Spy aardig live volgen. Ik laat Clicky maar eens een tijdje meedraaien denk ik.

Geef een reactie