Experimenteren met de layout

Euh… ja hoor! Het is weer zover: Ik ben weer eens aan het klooien met de layout van het weblog. Dit keer het ElegantBlue Theme, wat onlangs gereleased is. Ik ben nog druk bezig met aanpassen aan mijn wensen en het vertalen, dus komt gerust binnenkort nog eens kijken. ๐Ÿ˜‰

Uiteraard ben ik zeer benieuwd wat jij er van vindt, dus laat gerust een reactie achter… :)

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

8 reacties op Experimenteren met de layout

 1. Lnnk schreef:

  Het ziet er netjes uit moet ik zeggen!

 2. Marloes schreef:

  Het kan aan mij liggen maar je kantlijn in de reacties loopt niet door aan de linkerkant? Verder vind ik het er erg gelikt uitzien. Mooie kleuren combinatie en duidelijke indeling.

 3. Evert Jan schreef:

  @Marloes:
  Dat van die kantlijn is mij nog niet opgevallen. Welke browser gebruik je? (en in geval van IE welke versie?)
  Ik zal dan eens kijken of ik het kan reproduceren…

  @allemaal:
  Dank voor de reacties! :)

 4. Evert Jan schreef:

  @Marloes:
  Hmmm, ja IE6 heeft af en toe wat moeite met al die moderne stylesheets… Ik zal er eens een blik op werpen.

  Trouwens, je kunt IE7 nu ook installeren op niet officieel geregistreerde versies van Windows XP heb ik begrepen. Misschien dat nu eindelijk wat meer mensen overstappen naar IE7. (Niet dat ik jou er van wil beschuldigen dat je iets illegaals doet hoor!)

 5. Pingback: Lees dit nou maar niet… ยป Onbezet.nl

Geef een reactie