Gravatar overgenomen door Automattic

De webservice voor “globally-recognized avatars” Gravatar is recent overgenomen door Automattic, de drijvende kracht achter de weblogtool WordPress. Op Onbezet.nl wordt Gravatar (net als MyBlogLog)¬†onder andere gebruikt voor het tonen van je foto of avatar naast reacties die je plaatst.

De overname van Gravatar door Automattic heeft ook voor ons als gebruiker aanzienlijke voordelen. Zo zijn features waarvoor voorheen betaald moest worden nu ook gratis, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om meerdere e-mailadressen op te geven. Ook niet onbelangrijk: het opvragen van avatars is nu meer dan 3 x zo snel als eerst! Goed nieuws dus voor de weblogcommunity.

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie