Call of Duty 4: Modern Warfare

COD4Eigenlijk ben ik helemaal niet zo’n spelletjesfanaat, maar af en toe heb ik van die periode’s dat ik me er prima mee kan vermaken. Meestal verdoe ik dan mijn tijd met Grand Theft Auto: San Andreas of Need for Speed: Carbon. Dit keer had ik zin om er gewoon lekker op los te knallen. Tijd dus voor een zogenaamde “first person shooter”. Na een klein beetje rondbrowsen, viel mijn oog op Call of Duty 4: Modern Warfare.

De demo had ik zo uitgespeeld en met veel schietplezier moet ik zeggen. Dus ik ben maar even naar de winkel gelopen voor de orginele DVD. Wat een gaaf spel zeg. De eerste missies zitten erop. Gelukkig heb je in het spel meerdere levens, want anders was het snel afgelopen… :) Binnenkort ook maar eens online kijken met de multiplayer versie. (Ga ik daar nog lezers tegenkomen?)

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op Call of Duty 4: Modern Warfare

  1. Jonie schreef:

    Zeker een brute game, 1 van de weinige die ik origineel gekocht heb 😉

Geef een reactie