WordPress versie 2.5

Zes maanden is er aan gewerkt en het resultaat mag er zijn. WordPress 2.5 is beschikbaar! De upgrade ging hier probleemloos. Alle plugins die ik gebruik lijken nog te werken (al moest ik bij GetRecentComments de cache functie uitzetten i.v.m. een schoonheidsfoutje).

Doordat er nu een ingebouwde avatar functie is (Gravatar), heb ik mijn template verbouwd zodat daar gebruik van gemaakt wordt. De MyBlogLog avatars worden nu niet meer getoond, maar dat was toch een ranzig trage boel (en de MBLA plugin is dus ook verleden tijd).

Met name het Dashboard is grondig onder handen genomen. Het ziet er een stuk frisser uit en er zijn tal van functies toegevoegd. Ik heb nog niet alles geprobeerd, maar vooralsnog ben ik tevreden met deze update.

Mocht je op problemen stuiten op Onbezet.nl, dan hoor ik dat “graag”…

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op WordPress versie 2.5

 1. Serena schreef:

  Help!!!!!!

  Zou jij me kunnen helpen???

  Ik heb geupdate, zie ik ook mijn dashboard, alleen helemaal geen site!!! Ik weet niet wat ik moet doen…

  Grtz Serena

 2. Evert Jan schreef:

  Heb je al geprobeerd om alle plugins uit te schakelen via het Dashboard? Daarna wellicht nog even de cache van je browser legen voor de zekerheid.

  Als het dan weer werkt, kun je proberen om 1 voor 1 de plugins weer in te schakelen, zodat je er achter komt welke plugin de boosdoener is.

  Als dit ook niet werkt… dan weet ik het ook even niet… Je wp-config.php staat er nog wel neem ik aan?

Geef een reactie