Tags gemakkelijk gemaakt

In het begin vond ik het ook even wennen, het werken met tags. Steekwoorden om aan je berichten te koppelen. Onder andere om je stukjes te categoriseren. Maar ook om simpel kruisverbanden te leggen met andere berichten. Alle begin is moeilijk, maar nu ik er aan gewend ben, wil ik niet meer zonder!

Maar hoe zorg je er nu voor dat je optimaal gebruik maakt van je tags? Met de Simple Tags plugin voor WordPress kom je een heel eind. Met deze plugin kun je bijvoorbeeld automatisch gerelateerde berichten tonen onder je schrijfsels. Maar ook het auto-completeren bij het intypen van de tags is erg handig. Eigenlijk te veel om op te noemen. Kijk maar eens bij de omschrijving van de plugin of probeer deze zelf uit. De naam “Simple” is niets te veel gezegd. Simpel te installeren en beheren!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie