Google is mijn vriend!

In maart kwamen er volgens Google Analytics 5.273 bezoekers via een zoekopdracht bij Google op Onbezet.nl terecht. Dat is maar liefst 87% van al het bezoek! Waar zoekt men dan zoal naar en op welke positie staat Onbezet.nl dan tussen de Google resultaten?

Zoals je ziet, zijn mijn artikeltjes over de Nokia N95 met name de grote publiekstrekkers. Niet dat ik hier heel erg door verrast ben, want aan de aantallen reacties kon ik al aardig zien dat deze topics goed bezocht werden. Als statistieken-freak ben ik altijd blij om dit soort resultaten onder ogen te krijgen. Nu eens bedenken wat een volgend goed bezocht onderwerp zou zijn… :)

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Google is mijn vriend!

 1. localhost schreef:

  Leuk te zien. Uit de reacties op je artikelen is de trend ook goed op te maken. Vooral de firmware updates leiden tot veel reacties.

 2. Evert Jan schreef:

  @localhost:
  Tsja, al ben ik echt niet de enige die de firmware updates voor de N95 meldt op zijn blog. Maar goed… ik vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan! :)

 3. Badabing schreef:

  Netjes jongen. Het ziet er goed uit.

Geef een reactie