Acer Aspire One D260 netbook

Een iPad is – vooralsnog – niet aan mij besteed, maar ik heb onlangs wel een Acer Aspire One D260 netbook aangeschaft. Lekker voor de tv met zo’n klein soort laptop bevalt mij best. Deze is standaard dual-boot Windows 7 Starter en Android.

Dat Android had ik wel snel gezien. De interface spreekt mij totaal niet aan en nodigt niet uit om je er even lekker in te verdiepen. Windows 7 Starter dan? Nou dat valt mij totaal niet tegen. Ik had hier en daar gelezen dat het erg beperkt zou zijn, maar ik ben nog niet tegen limieten aangelopen.

Nu gebruik ik de netbook ook voornamelijk om te browsen op het internet. Ook Youtube gaat prima, al is HD-weergave af en toe wat haperend. Maar op een 10″ scherm voegt HD volgens mij ook niet zo heel veel toe. ┬áDat scherm is overigens kraakhelder en werkt heel fijn. Ook het toetsenbord is voor zo’n klein apparaat nog goed hanteerbaar.

De killer-app voor een netbook is wat mij betreft Google Chrome. Zeker op deze Aspire One werkt Chrome stukken sneller dan Internet Explorer. Concluderend kan ik dus zeggen dat ik dus heel content ben met mijn nieuwe speeltje. :)

Dit bericht is geplaatst in gadgets met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Acer Aspire One D260 netbook

 1. Lars schreef:

  Ik heb dezelfde laptop, werkt perfect, ik kan alleen geen filmpjes afspelen op youtube, en als ik naar hotmail.com ga dan krijg ik een blanko scherm te zien. Weet jij hier misschien meer van?

  • Evert Jan schreef:

   Hallo Lars,

   Wat apart. Bij mij werkt dat allebei prima.
   Heb je het ook met Google Chrome geprobeerd? Niet dat ik weet of dat uitmaakt, maar je weet maar nooit.

   Gr,
   Evert Jan

 2. Timgrabie schreef:

  Prima laptop bedank voor dit goed geschreven artikel

Geef een reactie