Even een update

Het is al weer even geleden dat ik hier een lifeblog heb geplaatst en inmiddels is het best wel weer tijd voor een update.

Ik heb mezelf altijd voorgehouden dat als ik het op mijn werk langdurig niet naar mijn zin heb of te weinig plezier of voldoening in mijn werkzaamheden heb, het tijd is om wat anders te gaan doen. Helaas is die tijd voor mij aangebroken en heb ik mijn huidige baan opgezegd. Maar er is ook goed nieuws! Ik start het jaar 2011 bij een nieuwe werkgever. De detachering heeft mij weer gevonden (of was het andersom?). Vanaf januari ben ik beschikbaar als technisch projectleider, teamleider, Unix consultant enzovoort via Unacle. Het zal waarschijnlijk wel weer filerijden worden, maar dat neem ik graag op de koop toe.

Omdat ik nu een Blackberry van de zaak heb, moet ik die bij mijn vertrek natuurlijk inleveren. Bij mijn nieuwe job krijg ik een telefoonvergoeding en kan ik dus zelf weer een telefoon uitkiezen. Mijn oog is gevallen op de HTC Desire HD. Dat lijkt op dit moment echt een toptoestel te zijn. Mijn bestelling bij Vodafone loopt al weer even, maar er blijkt nogal wat levertijd op deze smartphone te zitten vanwege de grote belangstelling. Ongeduldig als ik ben kan ik haast niet wachten op mijn nieuwe speeltje.

Spannende tijden dus weer. Ik houd je hier op de hoogte, dus stay tuned. :)

Dit bericht is geplaatst in algemeen, gadgets met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

6 reacties op Even een update

 1. Majel schreef:

  Jong geleerd, oud gedaan?

  Feli met je nieuwe baan! Wie weet komen we elkaar wel weer eens tegen.

 2. Boris schreef:

  Unacle…….oei

 3. tim schreef:

  je telefoon al binnen? zo ja wat voor apps heb je er allemaal op draaien??
  ik vind hem geweldig!!!
  HTC Desire HD

  • Evert Jan schreef:

   Ja, al lang en breed hoor. Ben er ook super tevreden mee, al zou de batterij wat langer mee mogen gaan. 😉

   De apps die ik erop heb staan, kun je hier vinden.

Geef een reactie