Verdubbel de accutijd op je HTC Desire HD

Eén van de dingen die je veel hoort als nadeel van de HTC Desire HD (en ook veel andere smartphones) is dat de batterij zo snel leeg is. Nu is HTC zelf met een tip gekomen om je accu bijna twee maal zo lang mee te laten gaan:

 1. Zet het toestel AAN en laad deze 8 uur of meer op.
 2. Koppel de lader af, zet dan het toestel UIT en laad hem dan weer 1 uur op.
 3. Koppel de lader af, zet het toestel AAN, wacht 2 minuten, zet het toestel weer UIT en laad hem dan nog een keer 1 uur op.

Met UIT bedoelen ze waarschijnlijk ook echt UIT, dus niet in de  slaapstand. De functie “snel opstarten” moet je dus tijdens deze procedure even uitvinken (in het menu Instellingen onder Applicaties).

Zowel op Gatering of Tweakers alsook op het XDA Developers Forum zijn hier positieve reacties op te lezen. Zelf ben ik deze truuk nu ook aan het proberen, al vond ik dat de accutijd al best redelijk was na een paar keer volledig opladen en gebruiken totdat deze volledig leeg is.

Wat zijn jouw ervaringen? Misschien werkt dit ook wel op andere (HTC) toestellen.

Dit bericht is geplaatst in gadgets met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

100 reacties op Verdubbel de accutijd op je HTC Desire HD

 1. HTC Desire HD schreef:

  Thanks voor de tip. Deze kende ik nog niet. Ben benieuwd of het werkt…

 2. nathan schreef:

  Ik ga dit ook proberen, echter heb ik hem via vodafone is deze ook langzamsr als de unbranded variant? Ik vindt hem namelijk zeer rap! Zodra ik deze accu test geprobeerd heb post ik mijn comment hier nog!

  • Evert Jan schreef:

   Hoi Nathan,

   Ik heb de mijne ook via Vodafone, maar heb niet het idee dat hij branded is. Ik kom nergens een Vodafone uiting tegen namelijk. Waaruit concludeer je dat die van jou branded is?

   Gr,
   Evert Jan

 3. nathan schreef:

  Beste evert jan als ik het toestel opstartt zie ik heel even zon 3 sec het vodafone logo verder zie ik in het menu vodafone 360 aps voor de rest merk/zie ik nergens wat!heb jij dit niet dan? Hebje hem bij vodafone zelf vandaan of via en shop die hem aanbiedt icm vodafone abbo ?
  Mvg

  • Evert Jan schreef:

   Nathan, nee ik zie geen Vodafone logo bij het opstarten. De mijne heb ik via de Vodafone webshop. Hebben we het echt over de Desire HD, of heb je misschien de “gewone” Desire?

   Gr,EJ

 4. nathan schreef:

  ik heb het echt over de desire hd! dus met android 2.2 de meegeleverde 8gb sd kaart
  zonder knoppen onderin op het toestel maar touch gedeelte! ik heb hem ook via de webshop echter heb ik 3 niet verwijder bare aplicaties vodafone 360/vodafone 360 shop en 360 updates voor de rest is nergens in het toestel wat te bespeuren mbt vodafone dus ik denk dat het niet en geheel gebranden rom is toestel is zoals ik al aangaf gewoon super snel !!

 5. nathan schreef:

  Heb je jou dhd toevallig geroot? Dan is de originele voda rom natuurlijk foetsie!

  • Evert Jan schreef:

   Nee ik heb hem niet geroot. Het grappige is dat ik de Vodafone applicaties die je noemt ook niet heb. Het lijkt erop dat ze die wellicht pas in latere leveringen hebben toegevoegd.

 6. Wouter schreef:

  Lekker on-topic 😉

  Heeft iemand deze truuk al getest op een Desire Z?
  Ik ga zelf morgen maar eens testen!

 7. Sikke schreef:

  Heb de test gedaan en ben erachter gekomen dat dit zeker een toegevoegde waarde heeft voor het verhogen van je accu levensduur. Tevens heb ik misschien nog een extra tip: Zet snel starten uit! (menu>instellingen>applicaties>snel opstarten)
  Heb hiervoor echt alles geprobeerd, maar weinig tot geen resultaat. Ook apps zoals taskkiller worden vaak aangeprezen om dit probleem te verhelpen, maar als je je hier in gaat verdiepen, kom je erachter dat ook taskkillers grote stroomverbruikers zijn.
  Na mijn laatste poging, is de tijd die mijn telefoon aangeeft sinds de laatste ontkoppeling: 17u 28m 35s, en mijn accu heeft nog iets minder dan 50% over. Nou gebruik ik mijn tel. natuurlijk niet ieder moment van de dag, maar ik kan je wel zeggen dat mijn wifi continu aan staat, en mijn facebook en twitter ieder uur updaten, net als het weer en nog een aantal apps, en m’n schermhelderheid staat op automatisch.
  Hoop voor diegene die het ook proberen het net zo goed uitpakt als voor mij, want het is toch wel lekker om niet iedere dag je tel. aan de lader te hangen.

 8. Florisnr1 schreef:

  zojuist geprobeerd met de Xperia X10 (aangezien deze SE ook door HTC gemaakt wordt) de resultaten komen later vandaag!

 9. Flyer schreef:

  Heb de HD nu 1.5mnd in bezit en was in het begin panisch over de accuduur. Ging nog niet eens een volle dag mee., ook niet na een maand en zat gewoon niet met het toestel te spelen. Nu echter voor mij de perfecte oplossing gevonden.

  Ik ben een lichte gebruiker en gebruik het toestel om soms te bellen, soms even iets opzoeken op internet en wat mail en berichten versturen, foto maken, weer bekijken. Ik heb de telefoon gewoon op ‘alleen GSM’ gezet en als ik wil internetten zet ik 3G aan. Ik gebruik nu Juice defender. Elk half uur zet juice defender de dataverbinding even open voor Whatsapp berichten en mail. de standaard accu gaat bij mij nu meestal 50 uur mee. Ik heb een 1500mA accu gekocht en die gaat bijna 70 uur mee. Dus toch een bruikbaar toestel voor mensen die niet altijd kunnen laden.

  Om een of andere reden gaat mijn accu sneller leeg als ik 3G aanzet als ik thuis ben. ik zie dan een duidelijke dip in de grafiek van het accugebruik. Op mijn werk geen problemen, maar ik kan aan de grafiek zien wanneer ik thuiskom (de telefoon wordt dan niet gebruikt). Tijdens een weekje vakantie stond 3G gewoon aan met Juicedefencer en toen haalde ik ook gewoon de 50uur.

  • Annette schreef:

   Aan flyer

   Kan je mij zeggen waar n welke battery je gekocht hebt?

  • michael schreef:

   hey flyer waar heb jij die 1500mA batterij gekocht

  • michael schreef:

   hey flyer is die batterij 1500 mA voor de htc desire hd en waar heb je hem gekocht.

  • kari schreef:

   helemaal tegek die Juicedefencer.Wel jammer dat je voor de wat betere versies moet betalen,Moet zeggen dat mijn htc desire hd veel langer meegaat.
   Heb ook snelopstarten uitgezet.De apps zoals bv whats app blijft gewoon werken.Heb gewoon de gratis versie gedownload en ben tevreden met wat het was,moest hem haast elke dag wel opladen…

 10. Flyer schreef:

  Oh ja, dat hele laad cyclus gedoe sloeg bij mij helemaal nergens op. Als ik het toestel na 2min weer aan de lading legde was het groene lampje meteen aan, dus werd er niet geladen. Heb voor de vorm alle stappen en tijden doorlopen maar levert niks op. Kreeg van HTC alleen de volgende tip:

  Ø Reset de batterij: gebruik het toestel tot het vanzelf uitvalt en dan volledig opladen terwijl het toestel uit staat > aan stopcontact, niet usb kabel aan pc. Doe dit 3-4 keer

 11. Ties schreef:

  Bij mij werkt het echt top. Ik heb snel opstarten uitgezet en daarna opgeladen volgens het schema wat er staat en mijn batterijtijd is meer dan verdubbeld.

 12. Annefleur schreef:

  Hee,
  Ik wil dit ook is proberen, maar k kan de snel start niet vinden op de gewone HTC Desire. Daar staat die niet bij applicaties, en ik ben al sinds gisterenavond aan het zoeken, dus iemand een idee haha?
  Alvast bedankt

  • Evert Jan schreef:

   Hoi Annefleur,

   Volgens mij heeft de gewone Desire geen fastboot optie. Die is pas bij de Desire HD en Desire Z geïntroduceerd.

   Gr,EJ

   • Robert schreef:

    Ik heb 100% zeker een desire HD, maar de optie “snelstarten” staat er niet in…

    • Meded schreef:

     Dat snel starten staat onder ” energie” als je naar instellingen gaat.Dus niet onder applicatie’s.
     Overgens heb ik die truuk van het laden nog niet uitgeprobeerd, maar ga dat zeker doen. Mijn accu gaat geen volledige dag mee. Ik gebruik hem wel vrij intensief, maar toch moet t niet zo zijn dat je amper de avond haalt met zo een toestel.

 13. Elise schreef:

  Ik heb een tijdje geleden veel problemen gehad met mijn accutijd op de HTC Wildfire. Als ik de oplader er de hele nacht in had gehad, en daarna de oplader eruit haalde, was de accu na 6 min. al helemaal leeg en viel de telefoon uit. Mijn telefoon werkte alleen als de oplader erin zat. Ik ben toen naar de winkel gegaan en heb een nieuwe batterij gekocht in de hoop dat het daaraan lag. Tevergeefs, ik had precies hetzelfde probleem met de nieuwe batterij. Nu ben ik bezig met deze truc, ik hoop dat het werkt. De resultaten laat ik nog weten.
  Gr.

 14. Elise schreef:

  GEEN ENKELE GOEDE RESULTATEN.

 15. Annebel schreef:

  hallo.
  ik heb afgelopen zaterdag deze telefoon gekocht. Het is een toptoestel!
  inderdaad, is mijn minpunt aan de telefoon ook de batterij. Als ik naar school ga. kan ik de terug weg op de fiets naar huis mijn telefoon niet meer gebruiken omdat die leeg is. :(
  ik ga dit ook maar eens proberen.
  Moet ik de telefoon eerst helemaal leeg hebben,uitzetten, en dan aanzetten en 8 uur opladen? en bij punt 2 en 3 moet ik hem uit hebben om te laden?

  Groetjes Annebel

 16. Esmee schreef:

  De accu van mijn Desire HD ging na dit trucje 20 uur mee. En dan deed ik regelmatig op hyves/facebook kijken. Whappen, en wat allemaal nog meer.

  Alleen na 2/3 dagen liep de accu tijd terug. Nu haal ik weer met moeite de 10 uur, ben dus eigenlijk terug bij af.

  Zou het helpen als ik het trucje nog een keer zou doen? Of zou het resultaat dan weer 2/3 dagen zichtbaar zijn?

  @Annebel: bij punt 2 en 3 moet je telefoon een uur UIT opladen ja. Dus moet je je telefoon uit zetten … Ik ben begonnen met die 8 uur laden toen met telefoon aangaf dat de oplader aangesloten moest worden.

 17. Randy schreef:

  Heb ’t geprobeerd op m’n HTC Desire HD en kan concluderen dat het geen toegevoegde batterij tijd geeft. Het beste wat je kunt doen, en dat is een gegeven voor elke accu, is volledig ontladen, volledig opladen. Heb een N95, de vorige eigenaar laadde hem iedere dag op, waardoor die ook niet langer dan een dag mee ging, na een jaar volledig ont/opladen gaat de N95 nu wel 4.5 dag mee!!

 18. Eelco010 schreef:

  Het werkt serieus nog echt ook. Zwaar relaxed. Kon er eerst 8 uur mee doen, en gebruikte ik hem nog nauwelijks. Nu met veel gebruik makkelijk al 16 uur. 😀

 19. Arjan schreef:

  Werk echt goed, bedankt voor de tip.
  Moet wel exact doen wat er staat. Oplaadlampje gewoon negeren. De tijd loopt wel weer terug na verloop van tijd dus ik doet het af en toe opnieuw.

 20. Leoniek schreef:

  Heb al van alles geprobeerd qua dingen uitzetten, maar haal nog steeds niet een hele dag (lees van 07.30 tot 21.00/22.00) niet, dan is ‘ie gewoon echt leeg… Heb deze tip nog niet geprobeerd (heb ‘m toevallig net opgeladen, dus dan heeft ’t geloof ik niet zoveel nut). Maar ik was op zoek naar een mobiele acculader en vond deze: http://www.znex.de/powerbank-details.html en zit er echt serieus over te denken om die van 5000mah of 8800 te bestellen. Iemand daar ervaring mee???

 21. Annebel schreef:

  Ik heb het gedaan, maar heeft bij mij geen nut gehad. toen ik punt 2 had gedaan dus opladen als hij uitstaat kreeg ik hem niet meer aan, het groene lampje brande.???

 22. ruffie schreef:

  Dag.
  Ik heb t geprobeerd…het werkt wel. Tenminste kan ik miijn htc desire z na 24 laden..ik moest elke 4 uur laden

 23. teigetje schreef:

  help, wie helpt mij. Ik krijg mijn telefoon niet meer aan. Heb snelstart uitgeschakeld, telefoon aan, 8 uur opladen, van lader af, telefoon uitzettten, weer een uur opgeladen. Aangekomen bij stap 3, zet het toestel aan……. nou mooi niet dus…..groene lampje brand, kort indrukken of lang indrukken er gebeurt niks, hij gaat niet aan, scherm blijft zwart….help, please… Wie weet wat ik moet doen?

 24. teigetje schreef:

  It worked! super evert jan, bedankt voor de snelle reactie. Dit probleem is opgelost, pfft gelukkig zeg…
  Nog even wat anders… heb mijn htc desire hd sinds begin dit jaar en ben verder tevereden met het toestel….maar… de weer app die op het toestel staat geeft niet de juiste locatie aan en als hij dat dan toevallig wel een keer doet…floepst ie direct weer naar de verkeerde “standaard” plaats… Er staat b.v. zwolle, dan ga ik naar groningen toe, dan zegt ie (soms eerst eventjes groningen en dan floeps staat ie weer op) zwolle. Dat lijkt me toch niet de bedoeling. Enig idee hoe dit kan? vond het zo irritant dat ik die leuke klok met weer app maar van het beginscherm heb verwijderd. Je wilt dan toch op z’n minst dat je toestel de goede plaats aangeeft. Ben benieuwd of er iemand een tip heeft. Hoop op weer zo’n snelle reactie en dat dit ook snel opgelost is. Alvast hartelijk dank!

 25. Rens van der Veen schreef:

  Moet je deze hele procedure dan dagelijks doorgaan of slechts eenmalig?

 26. Mounty schreef:

  Ik heb letterlijk elke reactie van boven naar bene gelezen en zo te zien helpt het 😀 ik krijg me DHD aan het eind van het schooljaar 😀

 27. yoekatak schreef:

  Heb de de htc desire hd nu een week en ik vind ook dat mijn accu snel leeg ging tot dat ik dit forum las ik moet mijn toestel om de 2 en halve dag opladen bij normaal gebruik en dit is snel vergeleken met mijn vorige toestellen . Ik denk nog wel aan een betere accu. e tip van vodafone was om hem 10 uur aan de lader te leggen dan volledig leeg laten gaan en dan nogmaals herhalen heb ik gedaan en dus niet echt problemen

  • Rohz schreef:

   voor de mense die het niet begrijpen dit is niet hetzelfde als dat je de telefoon nieuw heb.. door deze truuk kan je ondanks dat je het in het begin verneukt heb nu tog nog een goeie battery pack hebben, fijne dag :)

  • unbeliever schreef:

   2,5 dag met een Desire HD? Je belt nooit iemand en je wordt niet gebeld neem ik aan?

 28. gerard schreef:

  hoihoi
  gisteren op de zwarte makt te Beverwijk een htc Disire hd accu gevonden die het ook doet van 1600 mah 3,7v li-ion van het merk m p blue
  gevonden bij een kraam in hal 5
  met vriendelijke groet Gerard

 29. JW schreef:

  Yes, het werkte! hij hield het vandaag welliswaar de hele (werk)dag uit..
  Alleen nu ligt ie weer te laden.. morgenavond uit eten, waarschijnlijk red ie dat dan niet, dus snel tussen werk en uit eten door half uurtje opladen ben ik bang..

  Pff, ik heb m net nieuw, maar ik baal van die accuduur! hierdoor mis ik mijn oude blackberry…

 30. Stefan schreef:

  Ik heb sinds 2 dagen de HTC Desire HD. Vandaag voor de eerste keer op stap gegaan met de telefoon. Maar de accuduur was echt om te huilen! Ik had hem niet eens superveel gebruikt en hij was zo leeg. Ik had hem nog geen 6 uurtjes gebruikt.. Vond ik een beetje jammer. Had gelukkig mijn oplader bij me en kon soms een stopcontact vinden op een treinperron. Maar verder had ik vrij weinig de kans! Ik hoop dat dit werkt! Ik heb die JuiceDefender gedownload en neem aan dat dat al IETS moet helpen! Ik ga morgen even die stappen volgen en laat horen of het heeft gewerkt! In ieder geval alvast bedankt!

  Oja, heb ook even info gehaald bij de Media Markt aangezien ik hem daar had gekocht. En even wat tips gevraagd. Hij zei dat je sowieso een appkiller moest hebben, maar lees nu net dat die ook energiezuigers blijken te zijn.. En dat je geen bewegende live achtergrond moet hebben. En dat als je 3G van telfort heb, dat blijkt ook heel veel te zuigen, omdat hij maar blijft roamen.

 31. Willem schreef:

  Ik kan op mijn Desire HD ook snel opstarten niet vinden onder applicaties. Wel vind ik hem onder energie, is dat dezelfde functie?

  Heb de mijne via marktplaats gekocht toen hij 7 mnd oud was en hij deed het maar een uur of 6-8.. Ben benieuwd..

 32. Willem schreef:

  Heb de batterij twee maal leeg getrokken door het toestel aan te laten tot het zelf stopte, weer opladen en weer helemaal leeg.
  Daarna de bovenstaande procedure gedaan en nu doet ie het met redelijk gebruik (niet continue, maar wel een aantal uren scherm aan en surfen e.d., wel weinig bellen) bijna 48 uur..! Scheelt dus behoorlijk! Ga hem nog twee keer helemaal leeg trekken en opladen volgend de bovenstaande procedure; wie weet kan het nog wat beter, maar zo ben ik redelijk tevreden!

 33. robin schreef:

  heeij,
  ik heb net een nieuwe HTC Desire HD en ik heb eeen vraagje hoelang moet je hem de eerste keer opladen

 34. Martin schreef:

  Ik heb net een nieuwe desire Z en ben m nog wat aan het uittesten/onderzoeken. Haal wat apps binnen, heb continu wifi aan enz. Nu valt de accutijd mij ook zeer tegen want op deze manier haal ik nog geen 8 uur….
  Helpt bovenstaande truc ook bij dit model?

 35. bert schreef:

  heb zo juist een 1600 mah batterij besteld op mobielbereikbaar

 36. bert schreef:

  12.95 koopie

 37. Yuri Janssen schreef:

  Heb het volgende gevonden:

  Connect HTC Desire HD to your pc with USB cable. Enable USB debugging mode. Go to Menu / Settings / Applications / Development… then tick the “USB Debugging” option. Done.

 38. Arnold schreef:

  Werkt ook voor mijn Samsung Galaxy S2. Thanks voor de tip!

 39. bert schreef:

  heb idd ook een 1600 batterij maar merk weinig verschil zouz eggen dat ie zelfs eerder leeg is

 40. Hanneke schreef:

  Ik heb een HTC Wildfire en heb hem denk ik de eerste keer niet lang genoeg opgeladen. Nu is de batterij erg snel leeg, ik heb wel eens gehoord dat ik de batterij dan moet Resetten. Weet iemand hoe je dit doet (zonder dat alle instellingen weer terug bij af zijn)??
  Alvast bedankt!!

  • Evert Jan schreef:

   Hallo Hanneke,

   Je batterij resetten komt neer op het volgende:
   1. Je toestel net zo lang volop gebruiken tot hij vanzelf uit gaat omdat de accu leeg is.
   2. Het toestel dan uitgeschakeld laten en opladen tot hij volledig opgeladen is (minimaal 8 a 10 uur).

 41. wesley schreef:

  Mijn htc désiré gaat net mee tot het avond eten 6 uur en hij ging 11 uur in de ochtend uit het stroom. Verder alleen internet de rest uit waar onder andere gps etc. Telefoon zeker niet intensief gebruikt alleen whats app hoog uit een half uur. Scherm helderheid 60. Klinkt niet goed he. Iemand suggesties?

 42. Vincent schreef:

  Heb sinds 2 weken htc desire Z en accuduur was soms maar 4 uur. Sinds ik de opties mobile data always on, roaming, en gps heb uitgezet kon ik al een dag lang met de telefoon mee. Daarna de sync interval van oa Facebook, news en dat soort dingen op om de 6 uur heb gezet kan ik met intensief gebruik ruim een dag verder. Ben op vakantie geweest en heb toen internet uitgezet, en toen kon ik ruim 2 dagen met de telefoon doen, terwijl ik veel foto’s maakte en veel smsde. Dus voor de mensen die niet veel internetten kan dat ook handig zijn, er is een widget waarmee je met 1 knop internet aan en uit zet. Ook veel widgets op je startscherm werkt mee aan korte batterijduur heb ik gemerkt.

 43. Vincent schreef:

  Verder een toptelefoon overigens:)

 44. jos schreef:

  Ik heb deze tip geprobeerd en met positief resultaat op een HTC DESIRE HD, accu geeft na een dag nog rond de 80%

 45. Evert Jan schreef:

  Ik heb deze truuk onlangs zelf nog een keer geprobeerd, maar merk weinig tot geen verschil. Ik doe een 11 à 12 uur met een volle accu. Heb dan wel alles aanstaan zoals Wifi, GPS, Bluetooth etc.

 46. Jurjenvanrees schreef:

  Werkt t ook met htc wildfire s?alvast bedankt

 47. Gamer33 schreef:

  hoi allemaal waar kan ik een sterkere accu kopen 1500/1600 map

  • Gerard K schreef:

   Bij AQ4U kun je veel spullen voor weinig kopen, waaronder accu’s voor fototoestel en telefoon.
   Ik heb daar goede ervaringen mee. Als er iets niet in de lijsten staat, stuur hem dan een mailtje en je krijgt vrij vlot een reactie.
   Mijn laatste vraag was over een sterkere accu voor de Desire S.
   Reactie van Martijn:
   AQ4u – M. van Aken [info@aq4u.nl]
   Verzonden: zaterdag 22 oktober 2011 12:33

   Dag Gerard,
   Die is wel te bestellen van 1500 (13,95, twee stuks 17,95) of 2000 mAh (19,95).
   Bij twee stuks eventueel incl. extra losse lader.
   Prijzen incl. verzending.
   Levertijd 2-3 weken (rechtstreeks vanaf leverancier in China).

   Martijn.

 48. Jeffrey-streefkerk schreef:

  Laatste dagen zat ik met hetzelfde probleem.. batterij hield het maximaal 8 tot 12 uur vol. Deze methode van opladen heb ik overgeslagen. Zodra ik mijn internet (niet wifi) aan zette, liep m`n batterij binnen een aantal uur leeg. Ik heb het volgende gedaan:

  ga naar–> menu/instellingen/accounts en synchronisatie
  Onder “accounts beheren” kun je instellen hoe vaak hij gaat synchroniseren.. per account. Dit heb ik allemaal op “1x per dag” gezet. Htc sence blijft op “push” staan. Nu doe ik al 14 uur met mijn batterij, en heeft hij slechts 25% verbruikt!

  Wie weet helpt het voor een aantal van jullie. Succes!

 49. Asda2 schreef:

  boellshit

 50. Pingback: Vraag Batt. HTC Desire HD | My T-Mobile Forum

 51. Mike schreef:

  Wat bij mijn HTC Wildfire S heeft gewerkt is het volgende: “menu > instellingen > Draadloos en netwerken > Mobiele netwerken > Mobiele gegevens altijd aan” – uitvinken. Dit voorkomt de automatische synchronisatie van je accounts, period!

  Volg dan nog de tip van Jeffrey-streefkerk en je telefoon update/synchroniseert niets meer automatisch. Enkel zodra jíj dat wilt. ( Wellicht is de tip van Jeffrey overbodig als je de Mobiele gegevens altijd aan, uitvinkt. no offense (: )

 52. niceman schreef:

  Koop gewoon een paar 1600mAh Battery for HTC Desire Hd
  op deze pagina hieronder,
  http://www.tmart.com/Battery-for-HTC-Desire-Hd-1600-mAh_p116622.html
  Kosten geen drol en ze werken super laaaang na jullie TIP hierboven:)

  Cya,
  Niceman;)

 53. bert schreef:

  heb zelfook een 1650 mah batterij maar merk er weinig van dat hij het langer vol houd denk uurtje of zo

 54. anoniem schreef:

  Moet je dit elke keer doen als je batterij bijna leeg zijn en je wilt opladen?
  plzzzzz reageer!!

 55. Ramon schreef:

  Dit werkt prima op mijn Desire Z. Je moet het wel om de paar maanden herhalen merk ik.

 56. Paul schreef:

  hmmmm zou deze truc ook werken bij de htc sensation (als iemand het heeft getest op dit model meld het dan a.u.b.)

  greedzzzzzzzz

  ps: wat mij opvalt is dat de meningen en uitkomsten over deze truc heel verschillend zijn.

 57. Mephixz schreef:

  Nou, ik heb mijn desire HD nu een jaar en sorry hoor maar voor de prijs die ik voor dit ding betaald heb ga ik niet als n randdebiel een hele procedure opvolgen om een batterijtje op te laden… ik haal dat ding ’s ochtends om 8 uur van de lader af en om 12:00 kan ie er weer achter omdat ik dan nog maar 25% batterij over heb… naar mijn mening een beetje te belachelijk voor woorden… en ik zie mezelf ook niet echt wachten totdat er totaal geen prik meer in de batterijzit dat ding op te laden en dan om de 2 uur wakker te worden omdat ik weer ff een stap van deze handleiding moet volgen ://

 58. jonas schreef:

  hoi iedereen, ik heb een HTC Wildfire S, bij instellingen > energie zie ik de functie Snel opstarten, kan iemand me vertellen of ik dit aan of uit moet vinken om batterij te besparen. ik snap niet goed wat daar de bedoeling van is.

  mvg

  • Evert Jan schreef:

   Hi Jonas,

   Of die optie aan- of uitzetten normaal gesproken van invloed is op de accuduur weet ik niet. Als dat al uit zou maken, zou uitzetten beter moeten zijn. Voor het uitvoeren van de in het bericht genoemde truuk, moet “Snel opstarten” in ieder geval uit staan.

   Gr,EJ

 59. Sjaak schreef:

  Heb het ook uitgeprobeerd en ben er tot nu toe zeer tevreden over, vraag me alleen af is dit een eenmalige aktie die je uit moet voeren of elke keer als je de telefoon nieuw oplaad ??

 60. bart merkelbach schreef:

  Hallo, heeft dit accuprobleem ook te maken met mijn probleem; als mijn HTC desire C aan de lader ligt, kan ik een inkomende oproep niet beantwoorden??

 61. Ray schreef:

  Werkt gelukkig ook bij mij, heb oude HTC Wildfire van 2011 was normaal twee dagen goed en opeens sinds 2 weken halve dag, en nu weer ruime dag pfff thnx god :-)

 62. Heb net een nieuwe accu voor mijn HTC Desire gekocht, nu doet mijn telefoon helemaal niets, geen lampje dat aangeeft dat hij oplaadt, niets. Wat kan ik hieraan doen?

  • Evert Jan schreef:

   Even een half uurtje aan de oplader laten hangen. Als dan het oplaadlampje nog steeds niet gaat branden, is de accu wellicht defect.

   • lenie schreef:

    Bedankt. ik heb de accu terug gestuurd en ik heb een nieuwe gekregen die het wel doet. Helaas heeft het niet aangehaald, nog steeds maar max. 8 uur. Nu de telefoon maar terug gezet naar fabrieksinstelling, maar nu ben ik buitenshuis mijn internetverbinding kwijt. Hoe zet ik die weer aan?

 63. Pingback: Verdubbel de accutijd op je HTC Desire | Antoine van Dinter: Frans en ICT

 64. siem van veen schreef:

  hai me zoon heeft een htc desire s adopter aangesloten brand een oranje lichtje na 8 uur brand het oranje lichtje nog telefoon gaat niet aan hoe kan dat?

 65. tamara schreef:

  Heeft voor mijn sony xperia arc s ook gewerkt! helemaal top dit!!

Geef een reactie