“My Blackberry is not working!”

Hilarisch!

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

9 reacties op “My Blackberry is not working!”

 1. Steph schreef:

  Harstikke grappig! En die like knop op je site is echt cool! Denk dat ik die ook ga gebruiken! :)

  • Evert Jan schreef:

   Ja ik vind die typisch Engelse humor niet altijd even goed, maar deze moest ik echt hard om lachen.

   De Facebook plugin die ik gebruik is trouwens deze.

   • Steph schreef:

    Thanks, ik ga hem zeker proberen :) Ik had verwacht dat die twitter dit link dezelfde plugin zou zijn :).

    • Evert Jan schreef:

     Nee, dat is dan weer deze plugin. 😉

     • Steph schreef:

      \o/ Ik ga ze beiden van je “jatten”, bedankt joh :). De facebook plugin heb ik er nu al inzitten, maar is vanaf hier geblokkeerd, ik heb vanavond wat leuks te doen…

      Bedankt joh!

      Mag ik je ondertussen deze aanraden? Subscribe to comments :)

     • Evert Jan schreef:

      Is geregeld hoor. Je kunt nu subscriben. :)

     • Steph schreef:

      Kijk, dat is service :).

      Ik vind het altijd prettig dat als ik ergens reageeer ik daar een bericht van ontvang, in plaats van er nog een paar dagen tot een paar weken regelmatig terug te moeten checken of iemand gereageerd heeft :).

      Toch? 😛

     • Evert Jan schreef:

      Dat is net hoe je het benadert. Als je regelmatig moet checken omdat je niet gemaild wordt, levert dat weer pageviews op. Maar goed, dat verwatert natuurlijk. Aan de andere kant levert het als het goed is ook pageviews op als je na lange tijd nog een mail krijgt dat er een reactie is bijgekomen. Lood om oud ijzer dus wellicht.

     • Steph schreef:

      Voor mijzelf geldt dat ik er vaker door terug kom hoor :). Want zo heel lang blijf ik niet terugkeren op een onderwerp om te zien of iemand wat geantwoord heeft. Tenzij ik het wel heel interessant vond…

Geef een reactie