Goh, stil hier…

Heb je ook het idee dat het de afgelopen tijd een beetje stilletjes is op Onbezet.nl? Klopt! Ik heb niet zo veel grote verhalen te vertellen op het moment en de kleinere dingetjes spuug ik wel op Twitter en/of Facebook.

Maar nu ik toch je aandacht heb… een site waar ik nog wel steeds veel tijd en energie in stop is 112alarm.net. Trekt ook nog steeds lekker veel bezoekers, maar dat komt denk ik doordat de site zichzelf continu actualiseert en dus up-to-date blijft.

Zo, nu weet je in ieder geval dat ik er nog ben. Ergens…

Dit bericht is geplaatst in algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op Goh, stil hier…

  1. Steph schreef:

    Ik heb ook een tijd vooral getwitterd en facebook gebruikt. Uiteindelijk ben ik wel flink terug gekomen op mijn blog, maar dan een combinatie. Ik merkte dat voor mij het jammere aan facebook en twitter was dat ik geen geschiedenis meer had. Je communiceert korter en het verdwijnt. Dat is prima voor gewoon wat communicatie over en weer, maar mistte mijn langere blogjes en het terug kunnen lezen daarvan… Dus ik keer langzaam steeds meer terug naar mijn blog. Ben benieuwd hoe dat bij jou gaat zijn :)

Geef een reactie