Zojuist realiseer ik mijzelf dat het weblog Onbezet.nl al best een lange historie heeft. Ik keek wanneer ik de domeinnaam heb geregistreerd en dat blijkt reeds in 2006 geweest te zijn. Vorig jaar dus zomaar het 10-jarig jubileum gemist! :)

Waar zat je dan?

Op heel veel plekken, maar niet op Onbezet.nl. Het webloggen heeft voor mij duidelijk (te) lang op een laag pitje gestaan. Wat ik kwijt wilde pastte meestal wel in 140 karakters en dan schijn je met Twitter uit de voeten te kunnen.

Waarom nu ineens weer wel?

Mijn weblog heeft eigenlijk altijd op Wordpress gedraaid, evenals een aantal andere sites die ik in de lucht houd. Wordpress is echt een hele mooie, krachtige tool. En doordat ik er al best veel mee heb gedaan, biedt het me niet zo veel uitdaging meer? Nu hoor ik je jezelf afvragen of die uitdaging niet uit het bloggen zelf moet komen. Voor mij is dat maar een deel. Het andere deel van die uitdaging zit mij in een stuk techniek achter de website (of het blog). En daarom nu ineens weer wel! Ik las ineens over de tool Ghost en daar wil ik meer over weten. En hoe doe je dat beter dan het "gewoon" te installeren? Nou bij deze dan: een weblog dat draait op Ghost.

En de inhoud?

Haha, ja de inhoud... Stay tuned! :)